Поръчка

Ако решите да се сдобиете с меч или с друго хладно оръжие от каталога на „Weapons of War”, може да поръчате по следния начин:

Изпратете заявка на имейл info@weaponsofwar.org или на скайп www.weaponsofwar.org или използвайте формата за контакти. Заявката трябва да съдържа името на избраното от Вас оръжие/аксесоар, включително и следните данни: име и фамилия, GSM номер, посочете Ваш адрес или офис на Еконт, до който да адресираме поръчката.

Уважаеми клиенти, когато се свържете с нас, моля посочете Вашия имейл адрес освен в предназначеното за целта поле, също така и в текстовата част. Така ще бъде сигурно, че отговорът ни ще пристигне, защото понякога системата не разпознава правилно адресите. Благодарим!

Доставката е безплатна в рамките на България (за доставка извън страната, моля свържете се с нас) и ще бъде извършена възможно най-скоро (най-често на следващия работен ден). По подразбиране залагаме опцията „разгледай стоката, преди да платиш”. По този начин Вие имате възможност лично да се убедите в качеството на оръжието, преди да го купите. „Weapons of War” винаги ще се стреми да продава истински „батъл реди” оръжия на достъпни цени. Добрите отзиви на клиентите са най-добрата реклама за нас!

Оръжията, които „Weapons of War” продава, не са евтини имитации или сувенирни артикули. Те изглеждат красиво и същевременно са напълно функционални в историческия смисъл на понятието. Както всяко друго оръжие, така и мечовете изискват отговорност, грижа и поддръжка. За повече информация по темата, разгледайте секцията „Поддръжка” в нашия сайт.

Уважавайте оръжията, за да Ви уважават и те!

Според закона на Република България хладни оръжия могат да бъдат закупувани само от пълнолетни (навършили 18 години) граждани! „Weapons of War” си запазва правото да отказва поръчки и/или да поисква удостоверение на възрастта, преди да осъществи продажба. Мечът, както ножът, брадвата, сърпът, бейзболната бухалка, палката, електрошокът и прочее могат да причинят сериозна травма или дори смърт при погрешна/неправилна употреба. „Weapons of War” не носи никаква отговорност при злоупотреба със закупени от нас стоки - нашата отговорност приключва с продажбата на артикула. Клиентът има задължението да се запознае с практиките и разпоредбите за притежанието и използването на хладно оръжие. Клиентът, притежаващ оръжие, е длъжен да не подлага на опасност себе си и/или околните със своите действия или поведение. Обмисляйте внимателно избора и покупката на оръжие, защото веднъж закупен от нас артикул НЕ може да бъде върнат или заменен! Със закупуването на оръжие от „Weapons of War”, клиентът декларира, че е разбрал тези условия и е съгласен с тях.

На вниманието на нашите клиенти - поради появили се злоупотреби из българските онлайн сайтове за търговия, искаме да подчертаем следното: www.weaponsofwar.org продава своите артикули единствено и само чрез своя собствен сайт. Без изключение всички обяви за мечове, публикувани извън www.weaponsofwar.org, не са дело на нашия екип! Съществуват недобросъвестни хора, които присвояват нашите снимки и текстове и ги използват с комерсиална цел в нарушение на Закона за авторското право. На практика това са измамници, целящи да продават продукти със съмнително качество, разчитайки на нашата репутация. Молим Ви да внимавате какво и откъде купувате, защото е пълно с имитации и злонамерени търговци. Ако желаете артикул от www.weaponsofwar.org, единственият начин да се сдобиете с него е чрез нашия сайт и никъде другаде.